Bli en mer framgångsrik företagare!

Att äga, leda och driva företag är inte alltid enkelt och därför har vi bjudit in Günther Mårder, VD för Företagarna, som under en frukostföreläsning på Xenter, kommer att dela med sig av sina bästa tips på hur just Du blir en mer framgångsrik företagare.
Tipsen har han samlat in från alla de företagsbesök som han gjort genom åren. Det här är en föreläsningen som du inte har råd att missa oavsett om du är en erfaren företagare, nystartad eller funderar på att ta steget och bli egenföretagare. 

Onsdagen den 14 mars kl 07:30-09:00, bjuder InnoXenter, tillsammans med Företagarna Botkyrka-Salem, in till en frukostföreläsning som kan göra skillnad för ditt företagande. Vi bjuder på kaffe och smörgås innan föreläsningen börjar, kl 08:00. Passa även på att mingla och knyta affärskontakter före och efter föreläsningen. 

För anmälan klicka här


För dig som är företagare kan det vara bra att känna till att Xenter bedriver yrkeshögskoleutbildningar inom teknik och media och att våra studenter gärna hjälper dig, inom ramen för X-jobb, med att ta fram prototyper i 3D, LIVE-sända dina event, reklamfilmer, filma i VR 360°, styr-och reglerteknik m.m. Vill du veta mer eller få en guidad visning av Xenter, ta kontakt med mig, Petja, via petja.svensson@xenter.se alternativt 076-1193998.

Varmt välkomna till Xenter - en neutral mötesplats för Botkyrkas företag