InnoXenter – en neutral mötesplats för Botkyrkas företagare

I oktober förra året, startade InnoXenter – en företagsinriktad verksamhet som vänder sig till företagare som söker fasta eller flexibla arbetsplatser (Coffice) och som vill nätverka eller samarbeta med andra företagare alternativt studenter från Xenters Yrkeshögskoleutbildningar.

Tillsammans med Företagarnas expertis, bjuder vi på kostnadsfria seminarier, som levererar det senaste på det juridiska området såväl som inom ekonomi, marknadsföring, säljteknik, retorik och mycket mer.

Våra workshops inkluderar bland annat möjligheten att spela in reklamfilmer i vår stora HD-utrustade TV-studio och du kan även lära dig mer om 3D-teknik och vad det kan användas till i ditt företag. Våra studenter kan hjälpa dig att ta fram en prototyp av din innovation eller en film i VR360°.

På InnoXenter finns i princip obegränsat med teknisk kompetens och utrustning och vi hjälper gärna kommunens företagare, stora som små.

Ansök om deltagarskap i InnoXenter NU, så får du och ditt företag också möjlighet att ta del av alla Xenters företagarfrämjande aktiviteter.

Mejla till petja.svensson@xenter.se för mer information.

Välkomna!