Snart är året till ända, men absolut inte företagandet på InnoXenter!

Tvärtom så laddar vi med seminarier tillsammans med Företagarna, bland annat kommer Företagarnas egen VD, Günther Mårder, att hålla seminariet:
”Att äga, driva och leda företag”. 
Xenter kommer dessutom att bjuda på workshops där du som företagare har möjlighet att lära dig mer om att arbeta med 3D-teknik eller jobba med ditt företags reklamfilm i våra TV-studior. 

Kanske behöver du en prototyp för att locka investerare eller hjälp med att marknadsföra ditt företag? Våra YH-studenter sätter gärna tänderna i utvecklande X-jobb i samarbete med ditt företag.

InnoXenter handlar i stort om att utveckla dig som deltagande företagare i ditt företagande och det sker bäst i sällskap av andra företagare med olika erfarenheter. Ni bygger tillsammans nätverk, ni rekommenderar varandras tjänster eller varor, ni samarbetar och lyfter varandras verksamheter.

Företagarna Botkyrka-Salem håller dessutom sina Businessfrukostar på Xenter, passa på att besök dem och bygg ditt nätverk. Besök vårt kalendarium för att få mer information om vad som händer hos InnoXenter.

Det finns fortfarande lediga flexibla och fasta arbetsytor för företagare, som vill bli en del av vår mötesarena för Botkyrkas företag. Hör av dig till mig om du vill få en rundvandring eller presentation om vad det innebär att vara InnoXenter deltagare.

Glöm inte att Xenter även kan hjälpa dig att anordna företagsevent av olika slag, alltifrån mässor och tema-fester till teambuildingsaktiviteter och konferens.

Har du frågor? Tveka inte om att höra av dig till mig, så ska jag göra mitt yttersta för att vara dig behjälplig på bästa sätt.


Med önskan om ett kreativt december och förhoppningsvis skön vila och återhämtning under helgerna!

Petja Svensson
Event- och företagskoordinator Xenter

E-post: petja.svensson@xenter.se
Tel: 0761-193998