FD elev Jacky Coh vinner pris på Stockmotion

Jacky, fd elev som poserar med sitt pris från Stockmotion
Jacky Coh
Foto: 
Privat
15 oktober 2019

Före detta bildeleven Jacky Coh vinner pris för bästa originalmusik i sin film "The Classic Thief" i årets upplaga av Stockmotion. Jacky tog sin examen i juni 2019 från det estetsiak programmet Bild/Animation.

Det var Tobias Falkenstad, lärare på FILM/TV och Ljudproduktion, på skolan som tipsade Jacky om att söka till Stockmotion med sin animerade 3D-film. Jacky själv hade inga planer på att söka, men gjorde det ändå, för att våga prova vingarna.


Det känns för det mesta nervöst då det blir var första gången jag tävlade med min egen film! Majoriteten som tävlar är mycket äldre och säkert mer proffsiga vilket gör det mer pirrigt. Men i slutändan är jag bara lycklig att faktiskt ha fått vara med! 

I helgen gick Stockmotion av stapeln och där fick Jacky pris för bästa originalmusik. Det gav mersmak och nu har Jacky skickat in sin film till en annan tävling, därför finns inte filmen "The Classic Thief" ute ännu. 


Just nu jobbar jag med att skapa en helt ny kortfilm! Det är jättekul med stora projekt samtidigt som jag kan utöka mitt portfolio också. Med mina kunskaper jag har fått från min första film hoppas jag göra min nya film i ännu bättre  kvalitet!

Ett stort grattis Jacky. Vill du veta mer om Stockmotion och de andra vinnarna så kan du kika in på deras webbsida (öppnas i nytt fönster)

Du hittar filmen "The Classic Chief" på Jackys Youtube-kanal, se länk nedan, elelr se den här.

https://www.youtube.com/watch?v=gXRny6Gi-Bo