Konferens

Xenter hyr ut lokaler för konferenser, seminarier och möten.

För mer information och bokning kontakta oss på e-post konferens@xenter.se eller telefon 08-530 623 70.

Nisellsalen

Vår hörsal med plats för 121 personer (med möjlighet att ställa in extra stolar). Lokalen kan även möbleras med panelsittning för upp till sex personer. Antingen med bord, stolar, ståbord och barstol eller endast stolar.
I Nisellsalen har du tillgång till projektor och filmduk, högtalare, internetuppkoppling - både trådlös och fast. Du kan även få tillgång till kommunens smartnät, två talarstolar med inbyggda fasta mikrofoner, två stycken handmikrofoner samt fyra stycken myggor, overhead, whiteboard, och DVD-/Blurayspelare samt blädderblock.

Konferensrummet

Vårt största konferensrum som går att möblera i flera olika sittningar.
Du kan välja allt ifrån skolsittning, biosittning, öar, u-bord m.m. Vi möblerar helt efter ditt önskemål. Här finns plats för 48 personer vid sittande bord och ca 60 i biosittning.
I konferensrummet finns det tillgång till projektor och filmduk, talarstol, internetuppkoppling – både fast och trådlös. Whiteboard och ljudanläggning med video/DVD samt blädderblock. I konferensrummet finns även möjlighet att hyra in ett mikrofonsystem. Maila för prisförfrågan.

Tankebryggan

Ett unikt och kreativt rum med synnerligen flexibel möblering för olika former av workshops och kreativa möten, se filmen nedan:

 

Styrelserummet

Styrelsesittning med långbord och stolar med plats för 21 personer. I Styrelserummet finns det tillgång till projektor, filmduk, trådlös internetuppkoppling, whiteboard, högtalare samt blädderblock.

Utsikten

Styrelsesittning med långbord och stolar med plats för 16 personer.
I Utsikten finns det tillgång till projektor, filmduk, trådlös internetuppkoppling, whiteboard, högtalare samt blädderblock.


VIP-rummet

Vårt nyrenoverade konferensrum med cafésittning för 16 personer. Det finns även ett par sittplatser i fönstret. I VIP-rummet har du tillgång till projektor med trådlös uppkoppling, whiteboard med touchfunktion, internetuppkoppling, högtalare samt blädderblock.

Loungen

Vårt nyrenoverade mindre konferensrum med plats för 4-6 personer.
I Loungen har du tillgång till en 55-tums tv som nås via HDMI/VGA kabel, trådlös internetuppkoppling, whiteboard samt blädderblock.

Mötesrummet

Vårt nyrenoverade något mindre konferensrum med plats för 6 personer.
I Mötesrummet har du tillgång till en 55-tums tv som man nås via HDMI/VGA kabel, trådlös internetuppkoppling, whiteboard samt blädderblock.

Ljushallen

Vår stora och ljusa entréhall som är perfekt när du vill hålla en mässa eller event. Ljushallen tar upp till 150 personer. Vi gör om lokalen efter önskemål. Maila för prisförfrågan.

 

För prisförfrågan om våra lokaler kontakta: konferens@xenter.se eller ring: 08-530 623 70

 

Konferensrummet
Tankebryggan på Xenter
Tankebryggan
Loungen
VIP-rummet
Ljushallen
Bokning

Xenters bokningssystem
tel 08-530 623 70
konferens@xenter.se

Restaurang Stinsen
Tel. 073 - 955 11 50

Konferensmeny
Xenters konferensmeny i samarbete med Café Stinsen.