Lärcentra och tentamen

På Xenter Botkyrka kan du som studerande på annan ort få göra dina tentamen, tenta, hos oss istället för att resa till din högskola. Det sparar både tid och är enkelt. 
 
Vi har också studieplatser som du kan använda för att kunna studera på plats hos oss. Vi ha enskilda platser, klassrum och olika grupprum med Wi-Fi, tillgång till skrivare och förstås ett fik med kaffe, lunch och annat smått och gott.

Tentamenservice

För att underlätta för dig som studerar på distans och läser vid högskolor och universitet runt om i Sverige, erbjuder vi möjligheten att kunna göra din tentamen hos oss på Xenter Botkyrka.
 

Studieplatser

På Xenter finns det 70 stycken platser utspridda i huset där det finns möjlighet att studera. Vi har fyra öppna grupprum där det passar att sitta och göra grupparbeten eller om man vill studera mer ostört.
 

Nitus

Vi är sedan ett par år av Nitus (Nätverket för kommunala lärcentra) kvalitetsdeklarerat lärcentra. Lärcentra är i första hand en mötesplats för studerande med varierande tillgång på studieplatser, teknisk utrustning, tentamenservice och handledning.
 
För att läsa mer om Nitus gå in på följande länk www.nitus.se


 

 
Kontakta oss

Vill du veta mer, kontakta Tentamenssamordnaren på Xenter genom att ringa: 08-530 623 70 eller sänd e-post till tentamen@xenter.se

Obs! Du som använder Hotmail eller liknande e-posttjänst får ofta våra svar i din skräpkorg.

Xenter Botkyrka