Teambuilding

I en organisation är det viktigt med samarbetsförmåga och en bra insikt i hur vi som personer i ett arbetslag fungerar i olika situationer.

Oftast består ett team av en blandning av medarbetare som alla har olika mått av snabb-, driftig- och långsamhet, innovationsförmåga och samarbetsvillighet. 

En bra grund för ett gott samarbete kan vara att lära känna varandra under helt andra omständigheter än under de ni vanligtvis arbetar tillsammans.

Det kan röra sig om en helt ny arbetsuppgift, i främmande lokaler och inom ett område ni aldrig tidigare ens varit i närheten av att arbeta inom.

På Xenter kan vi erbjuda många roliga och kreativa aktiviteter som kan ena företags arbetslag. Enda sättet att leverera här är genom nära och fungerande samarbeten.

En aktivitet som kräver ett fantastiskt teamwork, är när ni producerar en film, musikvideo eller annat i någon av våra TV-studior. Våra green screen-faciliteter gör det dessutom möjligt för er att befinna er var helst ni vill i världen. I denna aktivitet intar ni platserna i kontrollrummet, framför och bakom kamerorna, självklart med hjälp från våra specialister inom TV-produktion.

Hur skulle ni profilera företaget, om ni fick bestämma själva, utan att chefen eller bolagsstyrelsen kunde lägga sig i? Låt innovationstänket flöda och skapa en prototyp av årets julklapp, maskot eller logotyp i något av våra 3D Lab. Det är bra med idéer och katalysatorer.

Du och dina medarbetare kan bli årets nya ”Radio Talk Show”, spela in ert eget program/pod på ett helt nytt tema.

Är ni många kan vi göra ett rullande schema med aktiviteter där ni delas upp i lag som avlöser varandra på de olika stationerna. Ni kan sedan ta med er många roliga minnen, ett väldokumenterat material och produktioner att visa upp på en regnig dag, för att inte tala om en ny känsla av samhörighet.